Raamfolie

Ben je op zoek naar een effectieve manier om jouw interieur te beschermen tegen schadelijke Uv-stralen, nieuwsgierige blikken van buitenaf te blokkeren en energie te besparen? Dan ben je bij IVA Duurzaam aan het juiste adres. Ontdek direct hoe onze kwalitatieve raamfolie naast de functionele voordelen, ook bijdraagt aan een duurzamere levensstijl!

Waarom raamfolie?

Raamfolie is veel meer dan ‘iets voor het raam’. Het biedt een reeks voordelen die jouw leefomgeving aanzienlijk kunnen verbeteren. Denk hierbij aan:

 1. UV-Bescherming
  Onze geavanceerde raamfolies blokkeren schadelijke Uv-stralen die verkleuring van meubels en vloeren kunnen veroorzaken en de gezondheid van jouw huid kunnen schaden.
 2. Privacy & veiligheid
  Geniet van ongestoorde privacy in jouw huis of kantoor, terwijl je tegelijkertijd ongewenste blikken van buitenaf voorkomt. Raamfolie kan ook als extra beveiligingslaag dienen, omdat het moeilijker wordt om door het glas naar binnen te kijken.
 3. Energie-efficiƫntie
  Onze speciale warmtewerende raamfolies helpen de warmte buiten te houden tijdens de zomer en zorgen voor betere isolatie tijdens de winter. Dit vertaalt zich in lagere energiekosten en een verminderde belasting voor het milieu.
 4. Interieur-elegantie
  Naast functioneel te zijn, voegt raamfolie een vleugje elegantie toe aan jouw interieur. Met verschillende ontwerpen en tinten kun je de uitstraling van jouw ruimte aanpassen aan jouw persoonlijke smaak.

Raamfolie kopen bij IVA Duurzaam

Voeg een vleugje comfort, stijl en duurzaamheid toe aan jouw leef- of werkomgeving met de kwalitatieve raamfolie-oplossingen van IVA Duurzaam. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Meer informatie ontvangen?