LED verlichting

In een tijdperk waarin duurzaamheid en energie-efficiëntie centraal staan, is de keuze voor LED-verlichting een heldere en verstandige beslissing. Naast dat het een briljante en veelzijdige verlichtingsoplossing is, zorgt het er ook voor dat zowel milieu als portemonnee bespaard worden. Met aanzienlijk lagere energieverbruikskosten, een langere levensduur en een minimalere ecologische voetafdruk, is LED-verlichting dan ook de toekomst van verlichtingstechnologie.

De voordelen van LED verlichting

Een prettige werkomgeving zorgt voor tevreden medewerkers. Onderzoek laat zien dat medewerkers beter presteren onder de juiste omstandigheden. Goede verlichting is een belangrijk onderdeel daarvan. Naast dat je met de LED kantoorverlichting van IVA Duurzaam het maximale uit jouw personeel haalt, is het ook nog eens kostenbesparend. Onze verlichtingsadviseurs komen dan ook graag (vrijblijvend) bij jou langs om advies te geven over de juiste verlichting in jouw situatie.

Het verlichtingsplan voor jouw kantoor!

 1. Een nul-meting van het pand
  Dit is een initiële meting van de huidige toestand van het pand met betrekking tot verlichting. Hierbij wordt de bestaande verlichting geanalyseerd, inclusief de locatie van armaturen, het type lampen en de algehele verlichtingsniveaus. Deze meting biedt een basislijn om later de verbeteringen te evalueren.
 2. Een 3D lichtberekening van het nieuwe lichtplan
  Dit is een technische berekening die gebruikmaakt van gespecialiseerde software om te voorspellen hoe het nieuwe verlichtingsplan zal functioneren. Het houdt rekening met factoren zoals de plaatsing van armaturen, lichtspreiding, reflectie van oppervlakken en intensiteit van de verlichting op verschillende punten in de ruimte. Dit helpt bij het beoordelen van de effectiviteit van het voorgestelde plan.
 3. Bespaarplan van exacte rendementen
  Dit document beschrijft de potentiële besparingen die kunnen worden behaald door over te stappen op het nieuwe verlichtingsplan. Het omvat informatie over energie-efficiënte armaturen, LED-lampen, bewegingssensoren of andere technologieën die het energieverbruik verminderen. Deze besparingen kunnen zowel in termen van kosten als milieueffecten worden uitgedrukt.
 4. 3D impressie foto’s van de nieuwe situaties
  Dit zijn visuele representaties van hoe de ruimte eruit zal zien na implementatie van het nieuwe verlichtingsplan. Deze impressies kunnen helpen om een realistisch beeld te krijgen van de beoogde verbeteringen en hoe de verlichting de sfeer en functionaliteit van de ruimte zal beïnvloeden.
 5. Legplan van de armaturen
  Het legplan van armaturen is een technische tekening/plattegrond waarop de exacte locaties van alle voorgestelde armaturen zijn gemarkeerd. In dit plan wordt duidelijk aangegeven waar elk lichtpunt wordt geïnstalleerd en helpt daarbij bij de coördinatie tijdens de uitvoering van het project.

Meer informatie ontvangen?